GENER CASADEVALL, S.A.

C/Castell, s/n
17244 – Cassà de la Selva ( Girona )

Tel. 972 460 725
E-Mail : info@genercasadevall.cat

Gener Casadevall S.A. es va fundar l’any 1957 a Cassà de la Selva, amb el ànim d’atendre la demanda de aquell moment a nivell de instal·lacions.

A mesura que han passat els anys hem anat evolucionant i creixent per adaptar-nos a les exigències de l’actualitat.

Els  nostres treballs es centren tant en obra nova com en manteniment i disseny en 5 grans àrees d’actuació:

  • INDUSTRIAL (Naus industrials, Laboratoris, Processos industrials, Processos de transformació, Alimentació, Logística i Distribució, Electrificació de polígons).
  • RESIDENCIAL (Habitatges unifamiliars, Comunitat de propietaris, Habitatges plurifamiliars, Urbanitzacions).
  • OBRA PÚBLICA (Ajuntaments, Entitats locals, Edificis administratius, Edificis de serveis públics, CEIP, CEE, Guarderies, Edificis Universitaris, Centres Esportius, Piscines Municipals, Estacions d’autobusos, AVE).
  • TERCIARI (Hotels, Residències, Museus, Teatres, Entitats Bancàries, Locals Comercials, Hostaleria, Edificis d’Oficines, Aparcaments Públics).
  • SANITARI (Hospitals, Centres de Salut, Laboratoris, Sanatoris, Residències i centres de dia per a ancians, Residència per disminuïts Psíquics).

Podem oferir el nostre servei des del projecte inicial fins a l’entrega de l’obra. També serveis de manteniment integral i reparacions.

La nostra experiència de tots aquests anys, el constant procés de innovació i la nostra aposta decidida pel treball de qualitat, garantien un bon resultat en les nostres actuacions.